Routes

Relax tour (aanrader!)


Na het rechttrekken van het kanaal, ontstond er een idyllisch gelegen eiland in de Zuid-Willemsvaart, genaamd 't Eiland. Omgeven door water en bomen is er geen enkele plek beter om te genieten en tot rust te komen. Na de vaartocht meren we hier aan en kan u het eilandje bezichtigen, iets drinken/eten in de beachbar Fabulous die uitkijkt op de passantenhaven of relaxend genieten van een van de mooiste plekken in de omgeving. 

Er is de mogelijkheid om een boottocht van 2 uur of  van 3 uur te maken door het nationaal park.

Duur: 2 of 3 uur
Prijs: zie prijzenlijst

Boot: De Loyola

Opstapplaats: Neeroeteren

Historische route naar Oud-Rekem


U vaart langs de oude koolmijnschachten en de heuvels van Connecterra om onder andere aan te meren in de mooiste gemeente van Vlaanderen Oud-Rekem en een bezoek te brengen aan het kasteel, gelegen pal aan het haventje.


Duur: 2 uur 15 min
Prijs op aanvraag

Boot: De Loyola

Opstapplaats: Maasmechelen

Deluxe Vaarroute


We vertrekken vanuit Jachthaven Heerenlaak te Maaseik. Na een welkomstdrankje volgen we de bochten van de Maas. Geniet van de prachtige natuur die langzaam voorbij glijdt. Gallowayrunderen die grazen op de oevers, wilde ganzen die in formatie over het water scheren. We varen in één van de grootste aaneengesloten watersportgebieden van België en Nederland. Een echte hotspot met meer dan 3000 hectare grote en kleineren plassen. We passeren Thorn, het witte stadje en Wessem, het knooppunt van het Julianakanaal, de Maas en het kanaal richting Nederweert. Na een ontspannende tocht komen we aan bij restaurant Boschmolenplas.


Duur: 3uur
Prijs: zie prijzenlijst

Boot: De Soulmate

Opstapplaats: Maaseik

Fun Vaarroute


We vertrekken vanuit Jachthaven Heerenlaak Maaseik, ook wel gekend als de “Hafen der verrückten”. Vlak langs de haven ligt namelijk een grote snelvaartzone waar flink gas gegeven wordt. Ga voor de adrenalinekick van snel varen! Korte bochten, flinke golven, opspattend water, de wind in je haren. Op verzoek kan deze vaartocht worden uitgebreid met extra’s zoals een snelle rit op de banaan of de donut. Of een langer stuk rustig varen zodat iedereen op adem kan komen en opdrogen.

Duur: 1 uur
Prijs: zie Prijzenlijst

Boot: De Soulmate

Opstapplaats: Maaseik

SERVICES

Waarom Boottochten Maasland?


Maak een heerlijke boottocht vertrekkend vanuit de Beachbar in Neeroeteren op 't eilandje. Laat je overweldigen door het landschap van het Nationaal Park Hoge Kempen. Je vaart langs de oude koolmijnschachten en de heuvels van Connecterra. Waarbij je een korte uitleg krijgt over de omgeving.  Eenmaal aangekomen kan je tot rust komen op het kunstmatig eiland.

Genieten van de mooie streek en van elkaar, staan centraal bij deze belevenis. Je staat vrij om eten en drinken mee te nemen aan boord of achteraf een lekker hapje en drankje te nuttigen in de Beachbar.


Route op jouw maat


Wil je liever zelf een route uitstippelen? Heb je een speciaal verzoek? Dat is zeker ook mogelijk!

Een boottocht is het ideale moment voor een huwelijksaanzoek op een een unieke locatie, een romantisch moment met je partner, een teambuilding of een glamoureus vrijgezellenfeest.

Dankzij de mobiele trailer vormt het verplaatsen van de boot naar een gewenste locatie geen probleem.